Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | PSD anunţă amendamente la Bugetul pe 2021: O mână de ajutor pentru Nicuşor Dan

cumvaaratabugetul-1445517664

Senatorul PSD Radu Oprea a anunţat că social-democraţii au discutat, în şedinţa BPN de luni, despre amendamentele pe care le vor depune la Legea Bugetului de Stat pe 2021. Printre acestea se numără şi un amendament prin care sunt ceruţi mai mulţi bani pentru termoficare în Bucureşti.

"Vor fi amendamente pe care le vom depune, s-a discutat despre acest lucru astăzi în Biroul Permanent Naţional. Toate promisiunile noastre din campania electorală, felul în care am argumentat în bugetul alternativ că lucrurile se pot întâmpla şi altfel vor fi în amendamentele pe care le vom depune. Am argumentat că în aceleaşi condiţii restrictive de deficit bugetar, pe o creştere estimată de 1118 miliarde lei, putem, prin redistribuire, să găsim suficiente resurse şi pentru creşterea punctului de pensie şi pentru salarii. Vă pot da un exemplu pe care astăzi doamna Gabriela Firea l-a argumentat. Vor depune un amendament toţi parlamentarii din Bucureşti pentru termoficare, pentru că este nevoie de fonduri mai mari acolo. Vom veni cu un amendament prin care solicităm ca ministerul de resort să aibă bani mai mulţi pentru termoficarea Bucureştiului", a declarat Radu Oprea.

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost publicat, joi seară, pe site-ul Ministerului Finanţelor. Acesta prevede că bugetul de stat se stabileşte la venituri în sumă de 174.102,0 milioane lei, iar la cheltuieli în sumă de 318.456,6 milioane lei credite de angajament şi în sumă de 261.451,7 milioane lei credite bugetare, cu un deficit de 87.349,7 milioane lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.