Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | PSD cere din nou demisia lui Vlad Voiculescu, după situaţia revoltătoare de la Sibiu

Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Voiculescu

PSD solicită din nou demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după ce s-a descoperit că la un spital din Sibiu bolnavii de COVID-19 era sedaţi şi legaţi de paturi, pentru a nu deranja cadrele medicale.

"Colegii mei sunt îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă la spitalul de la Sibiu, unde bolnavii cu COVID erau sedaţi şi legaţi de paturi. Tocmai în oraşul pe care l-a condus preşedintele României. În continuare, ministrul Sănătăţii nu gestionează pandemia. Se fac abuzuri în spitale în timpul conducerii sale dela minister. Cerem în continuare demisia domnului ministru, ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Vedem ce se întâmplă, din lipsa tenstării, iarăşi vom avea noi restricţii. Tocmai se deschisese zona de HoReCa. Ne-am întors de unde am plecat, în aceeaşi abramburează şi lipsă totală de testare", a declarat Ciolacu luni, într-o conferinţă de presă.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean, a declarat luni pentru Europa FM că parchetul va deschide dosar penal pentru omor în cazul pacienților cu COVID din secția de terapie intensiva a Spitalului Județean Sibiu.

Deschiderea dosarului vine după ce ziarul Turnul Sfatului a dezvăluit că pacienții cu Covid-19 de la spitatul județean sunt legați de paturi, sedați și intubați chiar și când nu este nevoie, doar pentru liniștea medicilor și asistentelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.