Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 'Rabinul' Florin Cîțu își arată înțelepciunea: 'Are dreptate președintele, am dreptate și eu'

Inquam Photos / George Calin
Guvern cîțu

Florin Cîțu a fost contrat, joi, de președintele Klaus Iohannis, după ce premierul a anunțat că de la 1 iunie ar putea începe marea relaxare în România. Iohannis a declarat, joi, că 1 iunie nu va fi data relaxării totale, menţionând că este optimist că în cursul verii se va ajunge la acest obiectiv. Însă, premierul a revenit peste declarațiile președintelui și a făcut o pace rabinică: amândoi au dreptate.

”Are dreptate președintele, am dreptate și eu. E un plan de măsuri care arată cum vom reveni la normalitate. Nu vom reveni la 1 iunie la 100%, asta e clar. Dar, vom arăta un prim pas, ce vom face când avem o rată de vaccinare de 35% și apoi putem să discutăm și despre pașii următori. Revenirea la normalitate nu se poate face fără vaccinare. ”, a spus Florin Cîțu după prima şedinţă a Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, în contextul pandemiei.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu, despre revenirea la școală a elevilor și teste non-invazive: A fost o discuție

"1 iunie este o dată care vă rog să nu o supraevaluaţi, este data la care guvernul va prezenta evaluările pentru posibila relaxare. Să nu credem din greşeală că 1 iunie este data de relaxare totală, nu va fi. Însă eu sunt foarte optimist şi cred că în cursul verii vom ajunge acolo. Evident că până atunci mai sunt atâtea săptămâni în care evaluăm mersul pandemiei, dacă numărul de infectări scade foarte mult, dacă numărul de persoane grav bolnave scade foarte mult", a afirmat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.