Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raed Arafat explică de a interzis pelerinajele ortodocșilor: 'Este o diferență mare între pelerinaj și voturi'

Raed Arafat a explicat, marți seara, de ce autoritățile au decis să interzică pelerinajele pentru credincioșii care nu sunt din localitatea în care ceremonialul religios are loc. Șeful DSU a precizat că motivul principal îl reprezintă mijlocul de transport al pelerinilor, care se pot infectat în autocarele sau microbuzele cu care se deplasează.

”Este o diferență mare între pelerinaj și voturi. La astfel de eveniment vine un număr mare de oameni, într-un singur loc, nu ca la alegeri, în zeci de secții. Important este cum se vine acolo și cum se pleacă de acolo. Cu autocarul, cu microbuzul. E suficient să ai unul pozitiv în autocar, de exemplu, când pleacă de la Cluj la Iași, iar apoi, când se întoarce, să fie 20-30. Vorbim de un risc imens de transmitere, mai ales pe drum. Autocarele sunt un mijloc perfect, mai ales dacă nu se respectă regulile. Trebuie să ne uităm la vârsta oamenilor care călătoresc, cu comorbidități. ”, a spus Raed Arafat, la TVR 1, în emisiunea ”România9”, moderată de Ionuț Cristache.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.