Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raed Arafat îi răspunde Gabrielei Firea, care a spus că instalația de oxigen a fost montată greșit la Victor Babeș: 'Nu s-a făcut ca improvizație'

profit.ro
Firea Arafat

Raed Arafat a explicat, luni seara, cum s-amontat instalația de oxigen în tirul morții, spunând că aceasta nu s-a făcut greșit, așa cum a afirmat de fostul primar general, Gabriela Firea.

„Nu. Nu a fost montată greșit. La un moment dat, firma care a făcut instalația de oxigen nu era firma care era agreată sau care lcura cu firmă de stocatoare de oxigen. Țeava care a fost instalată era de altp dimensiune și necesita alte acțiuni de autorizare”, a spus Raed Arafat, când a fost întrebat dacă este real faptul că a fost schimbată stația de oxigen, dar a fost montată greșit.

Arafat a spus că s-a refăcut instalația la recomandarea firmei care are stocatorul și a fost totul corectat înainte să fie TIR-ul pus în funcțiune.

„Nu s-a făcut ca improvizație. Firma care a prima instalație a făcut-o cu anumite țevi care nu erau potrivite pentru ce trebuia să funcționeze acolo și atunci a fost repetată lucrarea. Pentru asta a durat și vreo două zile în plus să fie pus TIR-ul în funcțiune. Nici nu a fost băgat în funcțiune TIR-ul. Firma care are stocatorul a spus că trebuie altceva și atunci s-a făcut altceva”, a mai spus Arafat.

Mesajul senatorului Firea a fost postat pe Facebook. Gabriela Firea vorbește despre incompetența și nepăsarea care provoacă tragedii.

„Doamne, ce se întâmplă cu țara noastră? Incompetența ucide! Nepăsarea ucide! Tăcerea ucide! Trei pacienți morți la Victor Babeș, după o pană de curent. TIR-ul cu paturile de ATI avea mai multe defecțiuni. În urmă cu 5 zile, instalația de oxigen ar fi fost schimbată, dar ea ar fi fost instalată greșit”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Trei persoane au murit luni la spitalul bucureștean Victor Babeș în urma unei defecțiuni a instalației de oxigen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.