Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Rafael Nadal recunoaște supremația lui Novak Djokovici: 'Va deține cele multe titluri de Grand Slam'

Novak Djokovici, Rafael Nadal și Roger Federer sunt la egalitate cu câte 20 de Grand Slam-uri câștigate, dar Nadal a acceptat că sârbul este cel mai bine poziționat pentru a câștiga cele mai multe titluri.

Numărul de Grand Slamuri câștigate este un aspect la care mulți fani ai tenisului sunt foarte atenți. Deținerea recordului în acest sens este considerată una din performanțele care ar putea decide câștigătorul cursei pentru titlul cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, o mare parte a specialiștilor și a jurnaliștilor din domeniu considerând acest reper ca fiind cel mai important, scrie mediafax.ro.

Într-o declarație recentă, acordată publicației spaniole Vamos, Rafael Nadal a recunoscut că Djokovici va câștiga probabil această cursă.

"Djokovici este cel mai bine poziționat pentru a fi jucătorul cu cele mai multe Grand Slam-uri. Nu trebuie să ne păcălim. Federer este unde este și eu sunt unde sunt. Cu toate acestea, Djokovici joacă bine și se află într-un moment bun. Aceasta este realitatea și nu o poți ignora. Nu știm ce se va întâmpla peste nouă luni, dar el este favoritul în acest moment".

Nadal are dreptate în aprecierea pe care o face, deoarece Djokovici este încă într-o formă fizică mult mai bună decât adversarii săi și, momentan, este și mai bine clasat și în plină formă sportivă, ceea ce nu se poate spune despre Nadal și Federer.

Un lucru important de luat în considerare însă este ascensiunea jucătorilor mai tineri care se vor angaja și ei în această cursă, chiar dacă nu va mai fi la fel de ușor să câștigi Grand Slam-uri ca în anii trecuț.

Nadal este de acord că așa-numita Next Gen este deja în plină ascensiune:

"Ei nu mai sunt Next Gen, nu trebuie să facem din acești jucători o eternă „generație viitoare”. Jucători precum Medvedev, Zverev sau Tsitsipas au depășit deja acea etapă de Next Gen, ei sunt generația actuală, prezentul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.