Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raluca Turcan atacă țările din jurul României: 'Negau existența coronavirusului'

Raluca Turcan a lansat un atac la statele vecine ale României la evenimentul organizat de Guvernul în care a fost prezentat planul economic pentru următorii ani. Din postura sa de vicepremier, Turcan i-a acuzat pe vecinii României că nu credeau în existența coronavirusului.

”Competitorii noștri politici au stat pe margine și ne-au criticat de pe canapeaua din fața televizorului. Am intervenit încă din luna februarie, când multe țări din jurul nostru negau existența coronavirusului, iar noi nu aveam niciun caz confirmat.”, a spus Turcan.

Citește și: Guvernul a modificat regulile din starea de alertă! Ce măsuri se vor lua

Totodată, vicepremierul a vorbit și despre faptul că medicii au fost nepregătiți pentru epidemia de coronavirus, dând vina pe guvernul PSD că nu a pregătit stocuri de materiale. Trebuie precizat că PNL a preluat guvernarea la începutul lui octombrie, iar primul caz confirmat oficial de coronavirus a fost anunțat de China abia în ianuarie. OMS a declanșat alerta de pandemie mondială abia pe 12 martie, adică la mai bine de 5 luni de la preluarea guvernării de PNL, timp în care liberalii ar fi putut asigura necesarul de material medical.

”Suntem guvernul care a atras cele mai multe fonduri europene.

Citește și: Florin Cîțu, informații despre ‘Prima casă’! Ce se va întâmpla cu programul

Șuiera vântul prin depozitele statului. La început, medicii nu aveau nici măști, nici combinezoane, nici viziere. Nu aveau nimic pentru a face față pandemiei. Nu m-aș fi gândit că cineva ar putea să atace acest guvern pentru că a pus oamenii pe primul loc în contextul unei crize sanitare de proporții.”, a declarat Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.