Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raluca Turcan: 'Cerem CCR, astăzi, încetarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea!'

Raluca Turcan

PNL cere CCR revocarea lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților. Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, susține că măsura este necesară din cauza comportamentului lui Liviu Dragnea.

"Cerem astăzi încetarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea!

Cerem Curții Constitiționale să constate neconstituționalitatea mandatului din Camera Deputaților pentru infractorul șef al României.

Citește și: Imagine de SENZAȚIE - Noua Dacia Arkana, SURPRINSĂ în teste pe munte

Delirul incredibil al lui Dragnea din ultima vreme, cu vădite accente dictatoriale, ne-a motivat să identificăm toate căile constituționale și legale, democratice, pentru a-l opri, să folosim toate instrumentele pe care le avem la dispoziție.

Am realizat recent un lucru, documentându-ne, așa cum am văzut că și PSD se întoarce în urmă cu 10 ani. Noi ne-am întors, însă, numai în urmă cu 2 ani și jumătate, adică în 2016.

PNL consideră că acest om, Liviu Dragnea, este un pericol pentru democrația românească, iar Curtea Constituțională este una dintre instituțiile care trebuie să apere democrația – asta spune Legea Fundamentală.

Cum poate opri CCR acest asalt abominabil al lui Dragnea, care controlează o guvernare pentru infractori?

Constatând un lucru absolut simplu și evident, dacă pui față în față Constituția, Regulamentul Camerei Deputaților și Hotărârea prin care a fost validat mandatul dnului Liviu Dragnea: că se află în contradicție!

Prin urmare, cerem Curții Constituționale declararea drept neconstituțională a Hotărârii Camerei Deputaților care a dus la validarea mandatului lui Liviu Dragnea, cu referire la punctul care privește mandatul de deputat al d-lui Dragnea", scrie Raluca Turcan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.