Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raluca Turcan e OPTIMISTĂ: 'Așteptăm ca în două săptămâni să se vadă deja efectele măsurilor pe care le luăm'

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri, la B1 TV, că autoritățile au prevăzut creșterea numărului cazurilor de infectări cu noul coronavirus, iar acum urmăresc efectele măsurilor restrictive care au fost instituite până acum.

„Așteptăm ca în două săptămâni să se vadă deja efectele măsurilor pe care le luăm zilele acestea. Noi prevedeam o creștere a numărului de cazuri și, de aceea, și până acum am luat o serie de măsuri ale căror efecte le-am monitorizat și cu fiecare localitate în care crește numărul de infectări facem două tipuri de analize: una a efectelor măsurilor luate până acum și, doi, ce măsuri mai putem lua astfel încât pandemia să fie ținută în anumite limite. Pandemia nu dispare, creșterea infectărilor va exista, totul este diminuăm, să limităm această creștere a infectărilor. Trendul este același la nivel internațional, nu face România excepție”, a spus Raluca Turcan.

Citește și: Silviu Predoiu, fostul șef operativ al SIE: ‘Teoria conspirației, ca și informațiile false au succes pentru că se adresează emoțiilor, sunt procesate mult mai ușor’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.