Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Rareș Bogdan s-a SUCIT: NU mai taie pensiile speciale, dacă ajunge la putere + 'Ludovic Orban este premierul nostru'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Rareș Bogdan Manfred Weber

Rareș Bogdan s-a sucit și nu mai vrea să taie pensiile speciale! Dacă în urmă cu o săptămână, fostul jurnalist afirma că PNL va lua această măsură imediat ce ajunge la putere, marți seara, la România TV, Rareș Bogdan i-a spus lui Victor Ciutacu că pensiile nu pot fi tăiate, dar că există, totuși, o măsură: impozitarea lor.

”Noi vom da facilități, vom da facilități firmelor care investesc în România. Nu vom tăia pensiile speciale, ci le vom impozita după modelul francez sau olandez cu 80% și nu intrăm sub incidența CCR. Eu insist și o spun răspicat că nu e posibil să fie pensionari mai pensionari decât ceilalți. Trebuie să primești pensia după cum ai contribuit. Sunt peste două milioane de pensii sub 800 de lei. Noi nu tăiem nimic, noi dăm.”, a precizat Rareș Bogdan.

Citește și: EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

Criticat de Ludovic Orban pentru că l-a atacat din cauza declarațiilor despre impozitarea salariilor din IT, Bogdan i-a transmis șefului său că știe ce este disciplina de partid și i-a anunțat pe cei din opoziție că PNL are premier.

”Nu îl susțin pe domnul Tudose, noi avem premier, pe Ludovic Orban. El trebuie să își ceară scuze lui Shinzo Abe. Premierul japonez a venit însoțit de 200 de oameni de afaceri. Eu nu o să uit. L-a trimis pe Shinzo Abe la Muzeul satului. Moțiunea de cenzură o să fie depusă săptămâna viitoare.

Eu sunt un om mult mai disciplinat decât se crede. Mi-am asumat când am intrat în partid. Când se ia o decizie, voi susține decizia partidului. ”, a spus Rareș Bogdan.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Guvernul a câștigat bătălia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.