Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Rareș Bogdan sugerează că Iohannis i-a salvat pielea lui Orban în PNL: 'Ludovic Orban s-a temut foarte mult de BPN și a cerut ajutorul divinității'

klaus ioahnnis rares bogdan

Ies la iveală detalii interesante de la ședința liderilor PNL de la formarea Guvernului. Rareș Bogdan susține că i-a propus lui Ludovic Orban organizarea unui BPN pentru a calma reprezentanții partidului, deranjați de modul în care se negociau ministerele. Orban ar fi refuzat și ar fi cerut ajutorul „divinității”, spune Bogdan.

„I-am spus atunci lui Ludovic Orban: hai să le explicăm la primari. Le spui cum au decurs acea întâlnire și mergem mai departe. El nu a fost de acord. Atunci am ieșit de la Vila Lac și pe baza statutului Robert Sighiartău, secretar general, împreună cu o treime din filiale, am convocat BPN.

A început să sune el și oameni de lângă el că nu e statutar și noi am avut 47 și în BPN suntem 74 de oameni. Noi aveam 47 de semnături și era 16.30, iar la 19.00 am convocat BPN-ul. Pe drum mai aveam încă 6 semnături. Deci practic era perfect statutar și puteam lua orice decizie.

Ludovic Orban s-a temut foarte mult de asta și a cerut ajutorul divinității (n.r.: Rareș Bogdan zâmbește). Și s-a oprit... A intervenit atunci bunul Dumnezeu. Am oprit atunci BPN-ul, dar tensiunile au rămas din păcate. Partiul este în continuare pe un butoi de publere”, a spus Rareș Bogdan la postul Aleph News la emisiunea Interviurile lui Cristoiu.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.