Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Răzvan Dumitrescu spulberă speranțele românilor: Ce nu s-a spus despre vaccinul anti-Covid Pfizer BioNTech

BioNTech/Pfizer
vaccin BioNTech

Realizatorul A 3, Răzvan Dumitrescu face dezvăluiri despre vaccinul anti-Covid produs de Pfizer BioNTech. Răzvan Dumitrescu a pus mâna pe fișa cu informațiile referitoare la vaccin, completată de producătoril serului. Informațiile sunt halucinante. Potrivit lui Răzvan Dumitrescu, vaccinul anti-Covid a fost dat în folosință deși testele clinice nu s-au încheiat încă, iar serul prezintă încă numeroase necunoscute.

Citește și: Lista rușinii: Cine sunt primarii marilor orașe din România care fug de vaccinul anti-COVID-19

„Am adresat o intrebare coordonatorului campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Intrebarea avea legatura cu ceea ce a scris chiar FABRICANTUL in FISA INFORMATIVA care insoteste vaccinul”, a scris Răzvan Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Lista rușinii: Cine sunt primarii marilor orașe din România care fug de vaccinul anti-COVID-19

„În fișă se spune foarte clar că vaccinul nu este aprobat de FDA, există o aprobare în regim de urgență. Se explică ce înseamnă aprobarea în regim de urgență: vaccinul încă nu a fost supus aceluiași tip de revizuire ca un produs autorizat de FDA. De asemenea se vorbește despre avantajele vaccinului. Într-un studiu clinic ÎN DESFĂȘURARE, studiu neîncheiat, s-a demonstrat că vaccinul Pfizer BioNTech previne Covid-19 după două doze administrate la distanță de trei săptămâni. În prezent durata protecției împotriva Covid-19 este NECUNOSCUTĂ. Se înșiră reacțiile adverse constatate în timpul studiului clinic și există precizarea foarte importantă, 'este posibil ca acestea să nu fie toate efectele secundare posibile ale vaccinului Pfizer BioNTech. Pot apărea reacții adverse grave și neasteptate. Vaccinul Pfizer BioNTech este încă în studiu clinic'. Având în vedere toate aceste precizări ale fabricantului și în situația aparitiei unor reacții și acum citez 'adverse grave și neașteptate' cine răspunde în România pentru astfel de reacții de natură a-i provoca grave prejudicii persoanei vaccinate”, a explicat Răzvan Dumitrescu, după ce a consultat documentul oficial emis de Pfizer BioNTech.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.