Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Renate Weber a dezvăluit cele două MOTIVE care au dus la cererea de revocare a sa: 'M-a sunat cineva din PNL'

Renate Weber

Avocatul Poporului, Renate Weber, a vorbit, miercuri seară, la TVR, despre motivele care au dus la nenumăratele atacuri la adresa sa.

"Motivele care au deranjat care au produs pagube au fost două. Prima a fost în momentul în care au dat cele 25 de OUG. Am atacat 5. Una dintre ele se referea la accesul spitalelor private la banul public. Aveau acces într-o concurență total neloială.

Acolo spitalele private ar fi avut acces numai din pixul ministrului. Apoi se dădea acces spitalele private la sistemul de urgență. Așa cum era gândită ordonanța, era vorba de decăderea sistemului public. Am câștigat la CCR.

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Am avut o discuție cu cineva din PNL, care mi a spus că nu am dreptate.Era un telefon dat după ce am trimis la CCR. A fost singura dată când am primit un telefon. Nu am nimic contra sistemului privat de sănătate.

Apoi, un alt motiv, am avut o solicitare în care am spus că trebuie oprite tăierile din păduri. Furtul este de zece ori mai mare. În momentul acela a fost un moment în care au început să sune telefoanele la colegii mei. Am văzut niște comunicate d eo virușlență la adresa mea care nu erau justificate", a spus Renate Weber.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.