Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Replica lui Cristian Popescu Piedone după acuzațiile consilierilor locali PNL și USR PLUS

Facebook
Cristian Popescu Piedone

Consilierii USR PLUS și PNL din Primăria Sectorului 5 au trimis joi comunicate de presă în care afirmă că boicotează ședința programată în cursul zilei pentru că resping validarea propunerii de suplimentare cu 200 de posturi a personalului Primăriei. Cristian Tudor Popescu a citit în ședința Consiliului Local comunicatele PNL și USR PLUS și acuzațiile care i se aduc și a dat câteva replici.

Despre acuzația PNL că s-ar încerca angajarea de pile și rude:

  • „Asa e dl Florea? Mi-ati solicitat? Aveti multe rude, nu? (râsete) Din pacate, cei de la Sectorul 5 il fac de ras pe Bratianu si nu numai”
  • „D-astea cu nepotisme, cu angajari, v-as ruga sa faceti public cu nume si prenume cand veti constata. Nu o sa vedeti nicio ruda de-a mea”
  • „Toate partidele care fac azi pe fetele mari au venit la negocieri, au cerut. Au cerut Directii, viceprimari. Le ceri pentru ce? Si se jura ca nu fura. Si se jura ca ei nu stiu nimic”

Despre faptul ca anul viitor se pronunta verdictul in dosarul in care Cristian Popescu Piedone are putea intra 8 ani la inchisoare

  • „Si de-asta n-ati castigat voi alegerile, domnilor liberali, ca am fost eu condamnat”
  • „Cat despre condamnarea mea definitiva, dlor consilieri, bunul Dumnezeu si dreptatea pe care le astept de 6 ani de zile. Dar dupa mine, daca Doamne fereste se intampla ceva, raman proiecte. Nu va bucurati prea mult, stiti cum e cu bucuria nebunului sau cine sapa groapa altuia cade singur in ea, sunt proverbe romanesti pe care nu le-ati mai citit de mult”

Despre politica din Consiliul Local:

  • „Pai impiedicati-ma, dar va impiedicati singuri in promisiunile din campania si ati luat scorul pe care l-ati luat. Asta ati invatat sa faceti, sa puneti frana, sa faceti politica in Consiliul Local. E cazul sa nu mai facem politica, trebuie sa dezvoltam acest judet sarac. Fac un apel la dvs,  domnilor de la USR PLUS si PNL. Daca intelegeti doar sa bagati batul prin gard, vom dezvolta cu sau fara voia dvs acest sector”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.