Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Replica spumoasă a lui Vlad Voiculescu: 'Nu știu ce fumează George Simion'

capital.ro
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a răspuns luni, în plen, atacurilor care i s-au adus la moțiunea simplă împotriva sa din Camera Deputaților:

  • „Ii raspund dlui Grindeanu, a vorbit despre o drama (pacientul ars care a murit in Belgia). I-as spune ca inainte sa se adreseze tarii ar fi putut sa citeasca, responsabilitatea pentru nu este la Ministerul Sanatatii. Luati si cititi, dle Grindeanu. Ceeea ce pentru dvs este numai circ, pentru echipa mea din care fac parte 2 supravietuitori de la Colectiv, acest om are un nume si prenume. Interesati-va, nu mai folositi dramele oamenilor in felul acesta. Iti trebuie ceva tupeu sa folosesti o astfel de drama.
  • Am incercat sa-mi notez lucruri din cele spune de dl George Simion. N-am inteles cu 'Una vorbim, alta fumam'. Nu stim ce fumeaza dl Simion, dar Ministerul Sanatatii este impotriva fumatului si asta e recomandarea noastra.
  • Dl Rafila a vorbit de solutii concrete si a spus ca sunt in textul motiunii. E un text politic, nu e acolo nicio solutie concreta, daca ati fi vrut sa discutam aveti usa deschisa la minister. Usa este deschisa in continuare daca doriti sa discutam solutii concrete, sunteti bine-venit

Citește și: Clotilde Armand își AMENINȚĂ angajații: dați documentele la DNA sau ZBURAȚI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.