Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Revolta lui Puya! Rapperul a izbucnit: 'Țara asta are nevoie de psihologul poporului!'

puya

Revolta lui Puya! Rapperul a izbucnit: 'Țara asta are nevoie de psihologul poporului!'

Puya, unul dintre artiștii care a influențat generații întregi este invitatul lui Mihai Morar în cel mai recent episod al podcastului „Fain & Simplu”. Artistul îi dezvăluie realizatorului realitatea din spatele imaginii de pe scenă. La Familia, Sișu și Puya sunt nume care au stat la baza rap-ului românesc, dar și întregului fenomen de show care se năștea în România anilor ’90.

Un episod despre cum una dintre cele mai grele perioade din viață se poate transforma, pe neașteptate, într-o rampă de lansare spre succes. O lecție despre prietenie, loialitate, căderi, dar și despre reinventare și succes. O poveste despre cum familia e capabilă să-ți ofere cea mai bună motivație și cel mai frumos scop. O mărturisire mai sinceră ca oricând a omului Puya, a tatălui celor 3 copii, dincolo de avatarurile celebrității, despre cum e să cazi și să începi viața de la zero.

În plus, Puya (Dragoș Gărdescu), cântă în premier[ versuri din noul album, care urmează să fie lansat în curând. În acest episod, Puya vorbește despre amploarea consumului de droguri și despre rădăcinile ignorate ale acestuia, dar și despre modul în care ne putem proteja de fenomenul care distruge sănătatea fizică și mentală a noilor generații.

„Lui Dumnezeu i s-a făcut milă și m-a luat de jos”, spune Dragoș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.