Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO REVOLTĂTOR Declarația șefului de Poliție din Caracal: 'Ne-a indus în eroare cu gardul roșu. Brazii erau mici, nici nu se vedeau'

alexandra macesanu

Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, a făcut o serie de declarații revoltătoare referitoare la cazul uciderii tinerei de 14 ani, Alexandra Măceșanu, de către Gheorghe Dincă. La România TV, Mirea a spus că Alexandra i-a indus în eroare pentru că le-a spus despre un ”gard roșu” și despre niște brazi, pe care îi vedea în curtea criminalului. ”Ne-a indus în eroare cu gardul roșu. Brazii erau mici, nici nu se vedeau.”, a declarat polițistul, care s-a arătat deranjat de întrebările jurnalistei Andreea Crețulescu.

Polițistul a declarat că și dacă ar fi intervenit în noaptea de joi spre vineri, la ora 02:00, ar fi fost tardiv, pentru că Alexandra fusese ucisă.

”Prima dată am sunat pe numărul ăla și nu ne-a mai răspuns. Peste jumătate de oră ne-a sunat din nou și ne-a spus că vede un brad, un câine, un nuc. Ne-a indus în eroare cu gardul roșu. Brazii erau mici, nici nu se vedeau. Apelul a fost în jurul orei 12:00. Fata a fost surprinsă atunci, când a vorbit cu noi. Noi am aflat la ora 1 noaptea, la 2, dar nu mai puteam face nimic.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

STS ne-a dat o triangulație greșită, într-un cartier în partea dreaptă. Nimeni nu ne-a spus că este în cartierul Bold. Nu a venit nimeni la mine să îmi spună treaba asta. Fata nu ne-a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 km distanță. Atunci, întrebați-l pe agentul de la Slatina, că văd că știe prea multe. Eu am coordonat toată acțiunea și am făcut ce trebuie.”, a spus Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal.

Citește și: Fosta iubită a lui Radu Mazăre, unsă șefă la MAI! Numire-cheie la Interne .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.