Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Riscurile meseriei: Un reporter a fost lovit în faţă de o coţofană

Un reporter australian a fost lovit în faţă de o coţofană, cu câteva secunde înainte de a intra în direct la buletinul de ştiri de seară, informează Reuters.

Brett McLeod, reporter al postului de televiziune Nine Network, se pregătea pentru o intervenţie în direct din afara studioului când o coţofana, pasăre asemănătoare unei ciori, s-a năpustit asupra sa. Reporterul şi-a recâştigat însă imediat calmul şi a prezentat ştirea în faţa camerei de filmat, scrie agerpres.ro.

Citește și: Traian Berbeceanu felicită Patriarhia! ‘A fost un succes’

Coţofana australiană cu alb şi negru, care nu este înrudită cu coţofana europeană cunoscută pentru furtul de obiecte strălucitoare pe care le duce apoi în cuibul său, are tendinţa de a ataca orice persoană care se apropie de locul unde are cuibul, pe care şi-l construieşte de obicei în zonele suburbane.

Primăvara este cunoscută drept ''anotimpul atacurilor'' în Australia, când păsările, în special coţofenele, se reped asupra oamenilor şi chiar asupra altor păsări dacă aceştia se apropie prea mult de cuib în perioada în care puii ies din ouă.

Citește și: ‘Dle Arafat, cu ajutorul dvs și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime’ – Florin Roman a comis-o rău de tot

Când se află în parcuri şi spaţii deschise, oamenii se apără de atacul păsărilor cu umbrele şi alte echipamente de protecţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.