Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO România riscă un prim proiect eșuat: Motivul HALUCINANT pentru care milioane de euro sunt în pericol

dan vilceanu

România riscă să piardă primii bani din PNRR! Licitația de aproape 5 milioane de euro lansată în luna octombrie de Ministerul Muncii, prin care statul căuta expertiză pentru cele două reforme asumate prin PNRR, respectiv legea pensiilor și legea salarizării, a fost anulată, iar cele două proiecte vor fi rezolvate cu ajutorul Băncii Mondiale.

Explicațiile sunt de-a dreptul halucinante: la licitațiile organizate de Raluca Turcan nu s-a prezentat aproape nimeni. La licitația pentru legea pensiilor a fost unul, iar la cea pentru legea salarizării nu s-a prezentat nimeni, a precizat Dan Vîlceanu, ministrul Proiectelor Europene. Totuși, Dan Vîlceanu a precizat că România are termene până la 31 decembrie să rezolve situația.

”A exista o licitație pe care Ministerul Muncii a organizat-o și s-a renunțat. Se va face un contract cu Banca Mondială. Eu cred că lucrurile pot fi rezolvate în termenul asumat, nu vor fi probleme. Până la finalul anului trebuie încheiat, altfel nu putem trage banii pentru consultanța pe legea pensiilor. Pe legea salarizării nu s-a prezentat niciun ofertant. La legea pensiilor s-a prezentat un singur ofertant.”, a spus Dan Vîlceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.