Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | România se confruntă cu un nou caz Caracal : Anchetatorii au fost șocați de ceea ce au găsit în casa turcului suspect în cazul uciderii Mirelei

Captura TV
casa turc

Detaliile dezvăluite în mediul public sugerează o situație cutremurătoare și se pare că România se confruntă cu un al doilea caz similar cu tragedia din Caracal. Ancheta continuă în cazul uciderii Mirelei, o femeie de 38 de ani găsită tranșată pe un câmp din apropierea autostrăzii A1. Ce au descoperit anchetatorii în locuința cetățeanului turc, considerat principalul suspect în această crimă din Dâmbovița.

A trecut o săptămână de la descoperirea cadavrului unei femei pe un câmp, în apropierea bretelei rutiere către autostrada A1, în zona satului Olteni din județul Dâmbovița. Ulterior, s-a confirmat că victima era Mirela, o femeie în vârstă de 38 de ani, care se presupune că lucra ca damă de companie.

Înainte de dispariția ei, Mirela îi spusese surorii sale că se pregătește să meargă la o întâlnire. Dispariția ei a fost raportată la Poliție pe 6 martie 2024.

Corpul, care se presupune că fusese tranșat, se afla într-o stare avansată de descompunere, ceea ce a complicat procesul de identificare.

Principalul suspect în cazul crimei din Dâmbovița este un bărbat turc cu cetățenie germană. Casa acestuia a fost percheziționată de zeci de polițiști, criminaliști și forțe speciale, iar descoperirile făcute amintesc de alt caz tragic din România - cazul Caracal.

La fel ca și Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, cel presupus a fi implicat în uciderea Mirelei locuia într-o casă situată într-un mediu insalubru, plin de gunoaie, o locuință improvizată construită într-un fost depozit de mobilă. Casa a fost comparată chiar cu o fortăreață.

Ce au găsit anchetatorii în casa turcului

După mai bine de 14 ore de căutări, autoritățile au ridicat numeroase probe. În locuința cetățeanului turc, principalul suspect în cazul crimei din Dâmbovița, au fost găsite urme care conțineau ADN-ul victimei - sânge și haine - saci și o sârmă presupus folosită pentru a o lega pe femeia ucisă.

Bărbatul refuză să coopereze cu anchetatorii, declarând că nu vorbește limba română, iar niciun traducător adus nu a reușit să obțină informații de la el.

Un apropiat al suspectului, care susține că îl cunoaște de ani buni, de când acesta lucra în Germania, a oferit câteva detalii despre el, sugerând că ar avea probleme psihice.

„Lucra ca mecanic auto, repara mașini, sudor. Meseria lui era sudor(…). Nu cred că a avut probleme cu poliția, n-am auzit, că auzeam dacă avea probleme în Germania.

Are probleme psihice, din câte ştiu”, a dezvăluit apropiatul său, potrivit Antena 3 CNN.

Sursa Video: Antena 3 CNN

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.