Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Românii au început să 'asculte' sfaturile lui Iohannis: Bătaie cu crosele de golf pe un bulevard din Capitală

iohannis golf

După ce Klaus Iohannis le-a recomandat românilor să joace golf, un sport care necesită o investiție de mii de lei pentru a fi practicat, polițiștii îl ironizează pe președinte. Sindicatul Europol publică o înregistrare video cu un scandal din Capitală. Pe înregistrare pot fi observate mai multe persoane care se bat în mijlocul străzii, folosind inclusiv o crosă de golf.

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să "descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții", pe un bulevard din București, s-au scos crosele.

S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard. Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România”, scriu polițiștii, pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Înregistrarea este, însă, anterioară declarațiilor președintelui. Este vorba despre o bătaie în trafic, în Sectorul 3, care a avut loc pe 16 septembrie. „Astăzi, 16 septembrie 2021, în jurul orei 11.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe raza sectorului 3,  între doi conducători auto a avut loc o altercaţie, aceştia lovindu-se reciproc, cu un obiect contondent, respectiv un obiect ascuţit. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 12 şi 23 Poliţie, precum şi echipaj de prim ajutor”, a transmis Poliţia Capitalei săptămâna trecută.

Sursa citată a precizat că, din primele date, a rezultat faptul că cei doi conducători auto s-ar fi şicanat în trafic, iar la o intersecţie, din zona unui parc, au coborât din autoturisme şi după un schimb de replici s-au lovit reciproc.  Unul dintre bărbați a fost reținut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.