Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Românii fac cozi kilometrice la benzinării, după ce prețurile au ajuns și la 11 lei pentru un litru în unele localități

Sunt cozi kilometrice la multe benzinării din țară, după ce mai multe stații au urcat prețul la peste 11 lei pentru un litru de benzină.

Pe rețelele de socializare au fost postate poze și filmări cu cozi uriașe la stațiile de alimentare. Românii își umplu rezervoarele, iar mulți dintre ei au adus recipiente speciale pentru a face stocuri. Astfel, în multe benzinării, șoferii au adus cu ei canistre, butoaie și alte recipiente pentru a cumpăra cât mai multă benzină sau motorină. În vestul țării, prețurile au urcat vertiginos. Asta pentru că benzinăriile vor să speculeze numărul uriaș de refugiați ucraineni care tranzitează România și ies prin județele Bihor, Arad și Timiș.

Citește și: România este pe buza prăpastiei: Benzina a depășit 11 lei pe litru

În restul țării, prețul la pompă a depășit sau se apropie de 8 lei. Și în București, sunt cozi mari la toate benzinăriile inclusiv la cele cu acționari ruși. În plus, oamenii se anunță între ei că prețurile vor depăși, până mâine, 10 lei pe litru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.