Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Rușii au bombardat un mall din Kiev. Pompierii scot oameni de sub dărâmături

mall bombardat kiev

O rachetă rusească a lovit un centru comercial din Kiev, capitala Ucrainei, duminică seara, cu puțin timp înainte de miezul nopții. Operațiunea de salvare s-a desfășurat toată noaptea și continuă, potrivit Sky News.

Pe lângă mall-ul distrus, în Kiev au fost lovite în ultimele ore și mai multe case. Autoritățile locale raportează cel puțin patru decese.

UPDATE: Şase cadavre erau întinse luni dimineaţă în faţa centrului comercial Retroville, în nord-vestul Kievului, potrivit unui jurnalist al AFP.

Locul a fost lovit de o rachetă foarte puternică, ce a pulverizat maşini şi a lăsat în parcare un crater de câţiva metri lăţime în faţa unui imobil de zece etaje carbonizat şi din care încă ieşea fum.

Toată partea de sud a acestui imens centru comercial a fost distrusă, la fel ca un club de fitness din parcare, a constatat un reporter al AFP. Pe o porţiune de sute de metri pot fi văzute moloz, vehicule distruse şi fiare contorsionate.

content-image

Serviciile de urgență au publicat mai multe înregistrări video cu oameni scoși de sub dărămăturile mall-ului.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a postat după miezul nopții două mesaje pe Twitter în care avertizează cu privire la „mai multe explozii” în cartierul Podil al capitalei.

„În special, conform informațiilor de moment, [au fost explozii în] unele case și într-unul dintre centrele comerciale. „Salvatorii, medicii și poliția sunt deja la locul lor”, a scris el, conform traducerii automate.

Într-o a doua postare, el a spus că salvatorii lucrează pentru a stinge un incendiu mare într-unul dintre centrele comerciale. „În acest moment - o victimă”, a adăugat el. „Toate serviciile – salvare, medici, poliție – lucrează la fața locului. Informațiile sunt în curs de clarificare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.