Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Rușii au ras de pe suprafața pământului un cimitir al mercenarilor Wagner și au turnat beton deasupra. Nu vă e frică de Dumnezeu?

Foto Twitter
cimitir wagner beton rusia

Rușii au ras de pe suprafața pământului un cimitir al mercenarilor Wagner și au turnat beton deasupra. Nu vă e frică de Dumnezeu?

O filmare șocantă apărută pe rețelele de socializare arată cum un cimitir unde erau îngropați mercenarii Wagner căzuți în războiul din Ucraina a fost desființat, crucile aruncate, iar peste locul respectiv a fost turnat beton.

Toate acțiunile trădează o grabă de a șterge orice urmă lăsată de trecerea mercenarilor conduși de Prigojin, anunță realitatea.net.

Videoclipul care a iscat discuții aprinse pe internet prezintă un bărbat care poartă un tricoul a grupării Wagner și care filmează locul unde a fost cimitirul: „Acest obelisc a fost inaugurat de Evgheni Prigojin în Nikolaevka. Unde este acum acest drum, înainte au fost morminte. Totul a fost demolat. Ce faceți băieți? Asta este blasfemie! Oamenii au murit pentru Rusia și voi le ștergeți mormintele de pe fața pământului. Ce faceți? Nu va e frică de Dumnezeu?”, spune bărbatul care filmează.

Camera apoi se mută pe niște grămezi de cruci aruncate la întâmplare: ”Acestea sunt crucile celor morți. Observați anul: 2023. Toate coroanele de flori pentru soldații Wagner aruncate într-o grămadă”, spune bărbatul care filmează.

Următoarele cadre filmate arată niște muncitori care trudesc de zor să toarne beton deasupra mormintelor: „Și aici se desfășoară lucrări, unde au fost mormintele soldaților Wagner. Cimitirul Nikolaev, nu este sigur ce se întâmplă, toate crucile și coroanele de flori au fost strânse. N-am nici cea mai mică idee ce fac ei aici. Mormintele au fost acolo unde acum se lucrează. Prigojin a inaugurat acel obelisc”, își încheie relatarea reporterul de ocazie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.