Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | S-au crezut în filmele cu mafioți și au fost reținuți: Trei bărbați au vrut să împiedice un martor să depună mărturie

O persoană a fost atacată în casă de trei bărbați înarmați cu cuțite drept răzbunare pentru că nu a vrut să depună mărturie mincinoasă într-o anchetă într-un dosar de tentativă de omor. Anterior, victima a fost intimidată, iar mașina i-a fost avariată.

Potrivit anchetatorilor, marți, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Persoanele vizate, au fost duse la audieri. Totul a pornit de la o plângere a unei persoane care a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost amenințată și autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a o determina să ofere, în fața instanței, declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Deoarece a refuzat, persoana a fost atacată de trei bărbați.

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate și alte presiuni. 3 bărbați ar fi pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe și ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declarațiilor date. Cei doi bărbați, de 28 și respectiv 30 de ani, precum și un al treilea, de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiați și ulterior a fost dispusă măsura reținerii, urmând a fi prezentați în fața magistraților”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.