Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Samuel Eto’o l-a lovit cu piciorul pe un youtuber algerian după meciul Brazilia – Coreea de Sud

fcbarcelona.com
Samuel Eto'o

Fostul fotbalist Samuel Eto’o, în prezent preşedintele federaţiei cameruneze, a agresat un youtuber algerian, luni seară, după meciul Brazilia – Coreea de Sud, de la Cupa Mondială, potrivit news.ro.

În timp ce se fotografia alături de suporteri brazilieni, Eto’o a fost abordat de bărbatul care avea o cameră video, potrivit L’Equipe fiind vorba de youtuberul Sadouni SM.

Enervat de ce i-a spus bărbatul, fostul fotbalist s-a repezit către acesta cerându-i socoteală şi a încercat să îl lovească, fiind ţinut iniţial de cei din jur. Până la urmă Eto’o a scăpat şi l-a lovit cu piciorul pe youtuber.

Incidentul de luni s-a produs în contextul în care Camerun a întâlnit Algeria în calificările pentru Cupa Mondială. Algerienii au câştigat cu 1-0 meciul tur, însă în retur Camerun s-a impus cu 2-1 după prelungiri, datorită unui gol marcat în minutul 120+4, şi a obţinut calificarea la CM. Arbitrajul de la meciul retur a fost contestat vehement de Algeria, care a solicitat la FIFA rejucarea partidei. La partida din 29 martie, algerienilor li s-au anulat două goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.