Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO- SCANDAL cu înjurături în Senat: Șerban Nicolae s-a luat cu cei de la USR

serban nicolae

Un scandal de proporții a izbucnit în ședința Biroului Permanent al Senatului, între senatorul PSD Șerban Nicolae și senatorul USR, Mihai Goțiu.

UPDATE: Seantorul Șerban Nicolae recunoaște scandalul cu Mihai Goțiu, dar îi transmite acestuia că pot purta un dialog ”când se trezește”. Senatorul PSD face trimitere la momentele în care Goțiu a fost surprins dormind în plenul Senatului. ”Să nu faceți zgomot vă rog astăzi în plen. Să îi respectăm somnul de după amiază”, a mai spus Șerban Nicolae.

Goțiu susține că Șerban Nicolae a cerut cuvântul și a început să-l jignească ”incalificabil”, pentru că în urmă cu câteva zile l-a numit ”avocatul corupților”.

Disputa a continuat pe un ton aprins, iar Goțiu a arătat că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în loc să aplaneze conflictul i-ar fi ținut partea lui Șerban Nicolae, pentru că de fiecare dată când senatorul USR dorea să ia cuvântul îi tăia microfonul.

Senatorul Mihai Goțiu a explicat că va face plângere, conform Regulamentului de organizare al Senatului, împotriva lui Șerban Nicolae.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.