Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Scandal de proporții. Un edil și-a ieșit din minți și trage de biroul unui consilier și îl forțează să iasă

captura foto
primar scandal cu consilier

Scandalul s-a petrecut la Primăria Simeria, județul Hunedoara, unde primarul Iulius Bedea trage, la propriu, de biroul unui angajat.

Toată cearta filmată a fost postată pe Facebook de prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian. În imagini se vede cum primarul urlă la consilierul juridic, Dan Terteci, în timp ce ceilalți angajați asistă la scenele șocante.

„Am primit filmarea aceasta în urmă cu puțin timp. Vedem o scenă care, din păcate, nu este desprinsă dintr-un film, ci tocmai dintr-un birou din cadrul primăriei orașului Simeria. În calitate de prefect al județului Hunedoara, FAC UN APEL PUBLIC către domnul Iulius Bedea să înceteze războiul pe care îl poartă cu angajații primăriei și, totodată, să își aducă aminte pentru ce a fost votat de către cetățeni: să conducă orașul spre dezvoltare, nu spre dezastru și scandaluri.

De asemenea, președintele PSD Hunedoara și președinte al CJ Hunedoara, nu ar trebui să treacă cu vederea întâmplarea pe care o puteți urmări și dumneavoastră. Să nu uităm că în urmă cu puțin timp domnul Iulius Bedea a fost reales președinte al organizației PSD Simeria prin votul de încredere al organizației județene”, a scris prefectul.

În replică primarul spune că angajatul respectiv este campion la concedii medicale și vine la muncă doar ca să fie plecat de acasă.

Mai mult, când vine la Primărie, consilierul juridic ar fugi de sarcini și aruncă documentele pe masă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.