Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Scandal de proporții la bordul unei aeronave Wizz Air: O pasageră, evacuată din avion, după ce s-a certat cu stewardesa. De la ce a pornit totul

captura video
scandal wizz air

VIDEO | Scandal de proporții la bordul unei aeronave Wizz Air: O româncă, evacuată din avion, după ce s-a certat cu stewardesa. De la ce a pornit totul

O pasageră de origine română a fost evacuată de la bordul avionului după un schimb de replici tensionat cu o stewardesă.

Totul a început când stewardesa i-a cerut pasagerei românce, vizibil supărată, să coboare din avion, după un schimb de replici care nu apare pe filmare.

În urma lor însoțitoarea de bord ar fi fost amenințată de româncă, conform Stiri Diaspora.

Pasagerii au rugat-o pe stewardesă să o lase pe femeie în avion.

Filmarea surprinde momentul în care românca a declarat că nici nu mai dorește să călătorească cu compania lor.

Stewardesa i-a răspuns cu un comentariu ironic, sugerând că ar fi trebuit să se gândească la asta dinainte.

„Eu nu mai călătoresc cu voi”, spune românca.

„Păi nu mai călătoriți, trebuia să vă gândiți de la bun început”, îi răspunde stewardesa de la Wizz Air.

Discuția a escaladat rapid, iar un alt pasager a intervenit, întrebând cine va plăti costurile rezervării dacă o dă afară din avion. Atunci, pasagera a încercat să-și ceară scuze, menționând că trebuie să ajungă cu copilul ei undeva, dar stewardesa i-a spus că este prea târziu.

„Păi și banii cine îi plătește doamnă?”, sare un alt pasager.

„Banii ca banii, dar copilul trebuie să ajungă. Uitați îmi cer scuze doamnă, lăsați-mă să rămân”, spune românca.

În cele din urmă, femeia a coborât de avion alături de polițiști

Momentul tensionat a atras atenția celorlalți pasageri din avion, care s-au implicat în discuție: „Haideți doamnă dar lăsați-o, ce a făcut așa grav? Ți-a picat cu tronc pe ea?”.

Pasagera de origine română s-a adresat calm polițistului, afirmând că nu a insultat pe nimeni. Cu toate acestea, polițistul a explicat că echipajul a refuzat să o transporte și a oferit două opțiuni: să coboare de bună voie sau să debarce întregul avion și să continue discuția cu poliția.

„Eu n-am jignit pe nimeni”, spune românca.

Polițistul, însă, îi explică: „Ascultați-mă, echipajul a transmis că refuză să vă transporte. În acest moment avem două variante: coborâți de bună voie sau dacă nu debarcăm tot avionul și dumneavoastră veniți cu noi și-mi spuneți ce s-a întâmplat”. Femeia indignată a insistat să-i fie comunicat cu ce avion va putea călători în continuare. Polițistul a subliniat că este problema ei și a companiei și că va afla odată ce coboară. Într-un final pasagera, împreună cu fiul ei minor, a ales să se debarce, menționând că, în altă situație, ar fi cerut debarcarea întregului avion.

Această situație a provocat reacții aprinse printre ceilalți pasageri, care au exprimat dezaprobarea lor. Unii dintre ei au pus sub semnul întrebării afirmațiile stewardesei cu privire la amenințarea pretinsă și au criticat modul în care s-a gestionat conflictul. De asemenea, incidentul a stârnit o serie de comentarii pe rețelele de socializare, unii considerând că acțiunea de evacuare a pasagerei a fost excesivă și că ar fi trebuit să se găsească o soluție alternativă.

„Și cum dovedește stewardesa că a fost amenințată ???”, scrie o persoană.

„Asta este bătaie de joc, toți ceilalți pasageri trebuiau să protesteze pe loc, iar agentul și mister cagulă trebuiau să interogheze verbal din nou părțile conflictuale, nu să o dea jos din avion, este tulburătoare treaba asta! ”, mai adaugă cineva.

„Cum să dai jos o mamă cu un copil minor, femeia era calmă, educată, eu în locul ei nu coboram, așa ceva numai în România vezi!!!!!”, susține și altă persoană în comentarii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.