Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO SCANDAL în Parlament - Ioana Mihăilă s-a certat cu deputații PSD și a fost huiduită: 'Se pare că adevărul deranjează'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ioana Mihăilă

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a prezentat, luni, în Parlament, raportul Comisiei privind diferenţele de raportare a deceselor la persoane cu COVID-19, la solicitarea PSD.

"Am publicat deja ordinul care modifică fluxul din spatalele covid și care va permite accesul pacienților non-CIOVID

Vorbiți de banii din CA, dar ați avut în ultimii 10 ani 3 miniștri anchetați și condamnați pentrr corupție. Nu vom începe o vânătoare a vinovaților, dar avem la îndemână informațiile pentru a face ce am început.

Avem încă o dată dovada că sistemul are sincope și că reforma este necesară..

Se pare că adevărul deranjează", a spus în încheier Ioana Mihăilă, în timp ce deputații din opoziție, PSD și AUR, o huiduiau.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, este prezentă, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la "Ora Guvernului", pentru a prezenta raportul Comisiei privind diferenţele de raportare a deceselor la persoane cu COVID-19, la solicitarea PSD.

Şedinţa este condusă de vicepreşedintele Camerei Laurenţiu Leoreanu, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 195 de deputaţi.

Miercurea trecută, Biroul permanent al Camerei a luat decizia de a o invita pe Ioana Mihăilă în plen, în urma unei solicitări făcute de deputaţii PSD.

Tema de dezbatere este "Prezentarea Raportului preliminar întocmit de Ministerul Sănătăţii privind raportarea deceselor COVID-19 şi de clarificare a diferenţelor dintre sistemele de raportare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.