Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Scandal la Biroul Electoral Focșani: Reprezentanții PSD și PNL s-au îmbrâncit și au chemat poliția

pn psd pnl

Scandal la Biroul Electoral Municipal Focșani. Actorii principali au fost liberalul Cristinel Irimia și reprezentantul PSD în Biroul Electoral Central Focșani, Bogdan Matișan.

Potrivit jurnaldevrancea.ro, totul s-a întâmplat joi, în jurul prânzului, la etajul 1 al Primăriei Focșani, acolo unde își are sediul Biroul Electoral Focșani. Fostul consilier județean Cristinel Irimia a mers să verifice listele de susținători ale Partidului Social Democrat. Potrivit sursei citate, președintele BEC, Loredana Arhip, i-a permis acestuia să consulte listele cu condiția de a nu le fotografia sau filma. Ulterior, liberalul Irimia și-a notat într-un carnețel câteva nume, moment în care Bogdan Matișan (PSD) i-a solicitat președintelui BEC să ia măsuri și în paralel s-a sunat la 112.

De aici variantele povestite sunt diferite. Potrivit unor imagini surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate în Primăria Focșani și a unui filmuleț realizat chiar de unul dintre protagoniști, Cristinel Irimia, fiecare dintre cei doi susține că este victimă.

În imaginile surprinse de camerele din interiorul Primăriei se poate vedea cum Cristinel Irimia vrea să părăsească incinta și se împinge în Bogdan Matișan. Acesta din urmă se prăbușește la pământ și se lovește la cap. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale celor care se aflau în interiorul BEC Focșani. Ulterior, reperzentantul PSD se ridică de la pământ, ținându-se de cap, iar liberalul îl filmează. Social-democratul îi cere să nu-l mai filmeze și chiar încearcă să lovească aparatul.

Într-un comunicat de presă, liberalii anunță că vor face plângere penală pentru că reprezentantul PSD l-ar fi sechestrat pe Irimia și l-ar fi lovit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.