Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Scandal la dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: INCIDENTE în fața instituției

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis

Un student la SNSPA s-a prezentat marți la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, însă nu a fost lăsat să intre, deoarece „nu apare pe listă”. Totodată, un bărbat protestează în fața Bibliotecii Centrale, susținând că ar fi dorit să existe o dezbatere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă potrivit mediafax

„Au zis că nu am voie să intru dacă nu sunt pe listă și cam atât. Mă duc acasă, ce să fac”, a spus Cosmin Zica, student la SNSPA.

În fața Bibliotecii Centrale, unde are loc evenimentul organizat de Klaus Iohannis, un protestatar spune că e nemulțumit de faptul că nu există o dezbatere între cei doi candidați, pentru a vedea cine merită votat.

„Nu protestez, îmi spun și eu părerea. Aș fi vrut să fie o dezbatere, nu? Ca să vpd care a fost bilanțul domnului Iohannis, ce oferă pentru următorii cinci ani, să știu pentru ce îi dau votul, nu?”, a spus protestatarul.

Citește și: Dan Barna trece la atac: ‘Are un tupeu special. Îl sfătuiesc să rămână în barca lui’

„Evenimentul zilei! Iohannis și aplaudacii!”, scria pe afișul ținut de către bărbat.

Klaus Iohannis organizează, marți, o dezbatere cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie. Viorica Dăncilă a afirmat că ia în calcul varianta de a participa la eveniment, însă șeful statului susține că aceasta nu va fi primită. Pe de altă parte, Orban a afirmat că Dăncilă poate sta în public.

Discuția anunțată cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie, de către candidatul PNL la președinție Klaus Iohannis, va avea loc marți de la ora 19.00 și va permite întrebări doar din partea a opt sau nouă persoane. Ceilalți jurnaliști pot participa doar ca public la dezbaterea de la BCU.

Radu Tudor, Moise Guran, Cristina Șincai, sunt trei dintre jurnaliștii care au fost invitați să adreseze întrebări la discuția cu președintele Klaus Iohannis. La fel ca în cazul interlocutorilor, surse politice spun că lista de studenți și profesori prezenți a fost aprobată în prealabil.

Lista persoanelor care vor pune întrebări la discuția din această seară cu Klaus Iohannis:

Radu Tudor (Antena 3), Ion M. Ioniță (Adevărul), Moise Guran ( Europa FM), Cristina Șincai (România TV), Silviu Mănăstire (B1 TV), Clarice Dinu (HotNews), Ramona Avramescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV) și Cristian Pârvulescu (SNSPA).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.