Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO SCANDAL și huiduieli în timpul discursului lui Emanuel Ungureanu, de la USR: 'De asta ard spitalele, nenorociților!'

sursa FOTO: Inquam
ungureanu DNA

Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, i-a numit nenorociți pe aleșii PSD, strânind un val de huiduieli și apostrofări. Ungureanu l-a avertizat pe Vlad Voiculescu, vizat de o moțiune simplă, de patru ”bombe” pe care PSD le-ar fi lăsat în minister, referindu-se la patru femei.

”Domnul Rafila, ați nimerit între tâlhari. Nu că ați fi un înger, dar sigur nu sunteți ca domnul Beuran. Dl Beuran a fost ministru Sănătăţii PSD. Acum câteva săptămâni a venit la mine o doamnă doctor care mi-a zis că fostul ministru al Sănătăţii Beuran i-a cerut şpagă 10.000 de euro pentru un post de asistent universitar. Am trimis-o la DNA şi continuarea o ştiţi. Aţi spus că am fost brancardier, ştiaţi că este o minciună. Ştiaţi că brancardier a fost fostul ministru al Sănătăţii PSD, Bodog, care a furat şi teza lui de doctorat în management a fost anulată. Adică un hoţ dovedit a fost şeful vostru la Sănătate, al mafiilor voastre, şi la o lună de zile după ce a devenit ministru a amânat toate planurile de conformare şi de asta ard spitalele, nenorociţilor! Nu aveți atâta școală cât a făcut Voiculescu, nu aveți nici pauzele de recreere.

Citește și: Omul lui Ion Iliescu încă face parte din Guvern! Ajuns la 72 de ani, e șef peste Culte în Cabinetul Cîțu

Vlad, pesediștii și-au lăsat 4 bombe: una este Bumbac, una este Angheloiu, una este Bărduț și doamna Șerban.

Nu toți cei care sunteți în băncile PSD sunteți nenorociți, cei care v-ați simțit așa ați strigat. Sunteți praf și pulbere, nu ne dați nouă lecții niciodată!”, a spus Emanuel Ungureanu.

Citește și: Rareș Bogdan este pompierul de serviciu! Stinge ‘incendiul’ dintre Florin Cîțu și Vlad Voiculescu: Prim-ministrul a făcut, în special, referire la cei din Opoziție .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.