Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Scene din noul film din franciza 'James Bond' au fost prezentate la CinemaCon

james bond

Secvenţe din "No Time to Die", noul film realizat în cadrul francizei "James Bond", au fost prezentate marţi în exclusivitate de studioul MGM la CinemaCon, unul dintre cele mai importante târguri cinematografice din lume, care se desfăşoară săptămâna aceasta în oraşul american Las Vegas, relatează EFE.

Urmând exemplul studioului Sony, reprezentanţii MGM au insistat asupra lansării tuturor filmelor acestui studio în sălile de cinema şi au precizat că nu intenţionează să folosească formule hibride ce prevăd lansări în cinematografe şi în streaming pentru producţiile proprii, aşa cum au procedat alte studiouri de la Hollywood, precum Disney şi Warner Bros, potrivit agerpres.ro.

"Am oprit toate premierele filmelor noastre pentru ca ele să poată să fie lansate în cinematografe", a declarat Pamela Abdy, preşedintele MGM.

Studioul a prezentat marţi o secvenţă de acţiune din "No Time to Die", filmul prin care Daniel Craig se va despărţi de personajul James Bond şi care, după mai multe amânări, va fi lansat în cinematografele din Statele Unite pe 8 octombrie.

"Ştim că a fost o aşteptare de lungă durată, dar aşteptarea aproape s-a încheiat", a declarat la rândul său Michael De Luca, directorul MGM.

În secvenţa prezentată în exclusivitate la CinemaCon, care încă nu a ajuns pe internet, personajul James Bond poate fi văzut în timp ce se angajează într-o spectaculoasă urmărire cu maşina pe străzile înguste şi abrupte ale unui orăşel din Italia.

Daniel Craig este însoţit în această cursă de actriţa Léa Seydoux, care a interpretat-o pe Madeleine Swann în precedentul film din seria cinematografică dedicată agentului 007, "Spectre" (2015).

În "No Time to Die", ultimul film din această serie pentru Daniel Craig şi a cărui temă muzicală de pe coloana sonoră este interpretată de Billie Eilish, mai joacă actorii Ana de Armas şi Rami Malek. Filmul este regizat de Cary Joji Fukunaga.

Deşi noul film din franciza "James Bond" a fost piesa de rezistenţă a serii de marţi de la CinemaCon, MGM a alocat un spaţiu important şi pentru "House of Gucci", noul film al regizorului Ridley Scott, în care joacă Lady Gaga şi care va fi lansat pe marile ecrane în data de 24 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.