Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Scene jenante în ședința de consiliu local: Un ales PNL a uitat camera deschisă și a fost văzut pe WC de toată lumea

brasov.net
codreanu wc

Un consilier local din Brașov a uitat să își închidă camera în timpul unei ședințe din cadrul Comisiei 4 care avea loc pe platforma Zoom, permițându-le atât celor care participau la şedinţă, dar și cetățenilor care o urmăreau live pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Braşov să îl vadă în timp ce își face nevoile.

Cel care a participat la această scenă jenantă este Adrian Codreanu, consilier local al Primăriei Braşov din partea PNL, potrivit brasov.net.

Pe imaginile surprinse chiar de el, cu telefonul mobil, se vede „toată ședința” la care a luat parte. Din momentul în care intră în toaletă, când se așează pe WC, până când își ia hârtia igienică pentru a se șterge. Imediat apoi camera se oprește brusc, semn că probabil şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o.

Al doilea incident

La doar câteva ore după incident, Primăria Brașov a fost din nou scena unui caz care aruncă o lumină nefavorabilă asupra integrității unor funcționari publici. Joi seară, în cadrul ședinței Comisiei nr. 5, Vlad Enescu, angajat al Biroului de Relații Externe, Turism și Evenimente (BRETE), a fost surprins insultând-o grosolan pe consiliera PNL Pamela Diaconu.

Înregistrările video surprind momentul în care Enescu, uitând că are microfonul deschis, o jignește pe Pamela Diaconu folosind expresii vulgare: „Ce proastă e, mă, să-mi bag p…”. Reacția colegilor nu a întârziat, aceștia cerându-i imediat funcționarului să părăsească sala de ședință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.