Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Scene ŞOCANTE în Capitală: Doi tineri au atacat o maşină oprită la semafor

agresiune

Scene de o violență șocantă, surprinse în trafic, în București. Doi tineri, despre care martorii spun că ar fi căutat mașini cu geamul deschis, au fost filmați în timp ce lovesc cu bestialitate un pasager aflat pe locul din față al unui autoturism oprit la semafor. Nu s-au oprit aici, ci au intrat în mașina respectivă, în care erau cel puțin două fete și au continuat să le lovească, notează Digi24.ro.

Vezi şi: EXCLUSIV - Gafă la nivel înalt: Misterul uniformei de general a procurorului Marius Iacob

O altă filmare arată cum agresiunea a continuat ulterior, în mașină. Nimeni nu a intervenit. Imaginile au ajuns acum la polițiști, care anunță că au început cercetările în acest caz.

Imaginile au fost filmate în jurul orei 18:00, în zona Spitalului Sfânta Maria. Doi indivizi coboară de pe trotuar și merg printre mașinile care staționau la semafor. Se opresc în dreptul unui autoturism, apoi, fără ezitare, merg la cel din fața lui, iar unul dintre indivizi începe să dea cu pumnul, fără milă, în persoana aflată în dreapta. Iar ce e mai îngrozitor abia urmează - deschid portiera din spate și intră în mașină. Șoferul a cărui cameră de bord a filmat întreaga scenă a venit cu mai multe detalii.

Ulterior, potrivit sursei citate, poliţiştii i-au identificat pe cei doi. Agresorii ar fi vrut să recupereze banii pentru drogurile furnizate persoanelor agresate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.