Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Scene șocante în Ungaria - Un șofer român, urmărit de poliție, a sărit din mașina în mers/ Avea 12 sirieni în mașina cu cinci locuri

Foto: police.hu
roman masina ungaria migranti

O scenă demnă de film a avut loc pe 13 august în apropiere de Szeged, în Ungaria. Un șofer român a sărit dintr-o mașină în mișcare cu o mișcare tipică cascadorilor, dar ceea ce a făcut nu a fost doar înfricoșător, ci și-a pus și viața în pericol - a informat poliția județeană din Csongrád-Csanád, într-un comunicat.

Patrulele Departamentului de Desfășurare au patrulat în zona Szeged împreună cu colegii lor cehi. Aceștia conduceau o mașină de poliție cu însemnele oficiale cehe pe autostrada 55, când un Audi plin de pasageri a virat în fața lor cu mare viteză în sensul giratoriu de la kilometrul 25. Șoferul mașinii a încetinit după ce a ieșit din sensul giratoriu, dar nu pentru a respecta limita de viteză, informează poliția maghiară.

Deschizând portiera stângă, a sărit din mașină în timp ce aceasta se afla în mișcare și a fugit spre pajiștea din apropiere. Poate că în acel moment i s-a părut o idee bună să își riște viața și pe cea a altora, dar nu a ajuns nicăieri. Patrulele cehe și polițiștii în așteptare l-au arestat după ce a mers câțiva metri.

Între timp, pasagerii din mașina fără șofer au reușit să oprească autoturismul. În total, în Audi călătoreau 12 persoane, toate au pretins că sunt cetățeni sirieni, dar nu aveau documente și nu au putut dovedi șederea legală în Ungaria. Astfel, polițiștii din județul Csongrád-Csanád, care au sosit între timp la fața locului, i-au escortat înapoi în zona frontierei, în conformitate cu legislația maghiară în vigoare.

După ce l-au capturat pe șoferul român în vârstă de 26 de ani, polițiștii l-au dus la Urgențe pentru îngrijiri medicale. Acesta a fost tratat pentru rănile cutanate, apoi a fost interogat ca suspect și dus în arest. Comandamentul de poliție al județului Csongrád-Csanád a inițiat o procedură penală împotriva acestuia pentru trafic de persoane și a început arestarea sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.