Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Scene uluitoare în Serie A: Un antrenor a lovit cu capul în figură un jucător al echipei adverse

Captura YT
D aversa

Antrenorul echipei Lecce, Roberto D'Aversa, l-a lovit cu capul pe atacantul francez al echipei Hellas Verona Thomas Henry, duminică, la finalul meciului pierdut de echipa sa (0-1) în etapa a 28-a a din Serie A, informează AFP.

O serie de incidente au izbucnit în cea mai mare confuzie, cu busculade între jucători şi staff-urile celor două echipe la fluierul final al partidei.

În timp de Henry, înconjurat de coechipieri şi membri ai staff-ului, părea să se îndrepte spre vestiar, antrenorul lui Lecce, echipă la care joacă şi românii Rareş Burnete şi Alexandru Borbei, s-a îndreptat spre acesta şi i-a aplicat o lovitură cu capul.

Jucătorul francez, lovit la pometele drept, a fost eliminat apoi de arbitrul meciului, la fel ca şi antrenorul lui Lecce.

"Am intrat pe teren pentru a împiedica jucătorii mei să fie eliminaţi, pentru că erau multe provocări din partea jucătorilor de la Verona în ultimele minute ale partidei, dar şi după fluierul final", a explicat D'Aversa pentru Sky Sport.

D'Aversa, în vârstă de 48 de ani, se află la comanda lui Lecce din iunie 2023, după ce a antrenat-o pe Parma (2016-2020) şi pe Sampdoria (2021-2022).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.