Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Se încing spiritele în Senat. USR, către Marcel Vela: 'Bine măcar că nu au fost gazați, cum i-a gazat PSD pe 10 august'

Kanal D
protest 10 august

Senatorul USR Mihail Radu Mihai a declarat, marți, că moțiunile simple ale PSD nu pot fi luate în serios, însă a ținut să-l critice pe Marcel Vela pentru aglomerația din vămi. ”Bine măcar că nu au fost gazați cum i-a gazat PSD pe 10 august”, i-a spus el ministrului de Interne.

”Moțiunile PSD, ca cea de azi, nu pot fi luate în serios după ce am văzut performanța jalnică a miniștrilor PSD. Carmen Dan este etalonul de ministru de Interne care efectiv a luptat împotriva cetățenilor. 10 august 2018, poate ați uitat. Asta nu înseamnă că oricine vine dupa Carmen Dan are un cec în alb, mai ales de la Diaspora. Dle ministru, în aceste condiții de criză compatrioții din afara granițelorse așteptau la un tratament decent, la o primire bine organizată în țară, la susținere și protecție atunci când sunt siliți să părăsească țara. Lucrurile nu au stat așa. Cetățeni români înghesuiți sau stând la cozi zeci de ore la graniță din cauza proastei organizări. Acesta a fost spectacolul oferit de autorități. Bine măcar că nu au fost gazați cum i-a gazat PSD pe 10 august”, a declarat Mihail Radu Mihai, senator USR, relatează Mediafax.ro.

Citește și: Executivul va finaliza în scurt timp Planul de măsuri de relansare economică. Anunțul lui Ludovic Orban

El i-a mai spus lui Vela că, din punct de vedere al românilor din Diaspora, nu a reușit să fie la înălțimea așteptărilor.

Senatul dezbate la ora transmiterii știrii moţiunea simplă intitulată „Democraţia românească în derivă. Cu Vela ruptă, în timp de pandemie”, depusă de parlamentarii social-democraţi împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.