Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Se lucrează asiduu înaintea vizitei lui Orban pe șantiere. Un deputat s-a filmat pe centura Rădăuțiului: 'Trăiască Partidul Comunist de Dreapta!'

Automarket
autostrada constructie

Deputatul sucevean Cătălin Nechifor s-a filmat, joi seară, pe centura Rădăuțiului, unde premierul Ludovic Orban este așteptat vineri alături de ministrul Transporturilor pentru recepția lucrărilor variantei ocolitoare a municipiului. Deputatul spune că practicile de acum 30 de ani au rămas neschimbate.

„Centura Rădăuțiului, mâine va fi inaugurată cu panglici, fast, viori, cu mare alai politic de premierul Orban și liberali. Un element major de campanie. E bine să avem drumuri, dar cred ca e singurul șantier din România unde se lucrează în 3 ture, se trage foarte tare ca atunci cand vine mîine premierul sa se vada asfaltul negru, dunga alba de vopsea, giratoriile proaspat maturate, mirosul de bitum proaspat. Asta e Romania, din pacate nu s-a schimbat nimic de 30 de ani, acelasi stil de a vopsi gardul, de a pregati vizita marilor conducatori de la Bucuresti”, spune deputatul.

„Trăiască Partidul Comunist de Dreapta!”, a  adăugat Nechifor, pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.