Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Selly răspunde cu tupeu, după ce și-a făcut ziua de naștere cu maneliști: 'Legea e complet idioată și mi se pare nedrept ce am pățit eu'

Selly

Poliția a dat amenzi, după ce Selly și-a serbat ziua de naștere la un chef cu prietenii săi, la care au luat parte și mai mulți maneliști cunoscuți. După ce imaginile au ajuns pe rețele de socializare, oamenii legii au dat amenzi de 15.000 de lei.

Selly critică legea pentru că dacă în cluburi pot participa sute de persoane, el nu a putut petrece de ziua sa. Selly a lansat atacuri la adresa poliției și la adresa jurnaliștilor. Vloggerul acuză că polițiștii iau șpagă de la jurnaliștii care vor să afle informații.

”Sunt acuzat că am făcut treaba asta în pandemie și pentru că i-am adus pe Tzancă și pe Biju de ziua mea. Lumea e supărată că noi ascultăm manele la petrecere.

Citește și: AUR, intervenție de ultimă oră în privința pașaportului de vaccinare european! Solicitare către autoritățile Statului Român

Eu am primit amendă pentru că am făcut acest eveniment în pandemie. Oamenii legii și-au făcut datoria. Ei s-au prins a doua zi, când au văzut filmulețele de pe TikTok și m-au sunat. Ei aplică legea. În club e voie, într-o casă imensă e ilegal. Nu îmi spuneți voi mie că nu v-ați chemat prietenii de ziua voastră. Legea e complet idioată și mi se pare nedrept ce am pățit eu.

Înainte de petrecere, am rugat pe toată lumea să facă test de COVID. Sunt vreo două persoane din stafful tehnic al lui Tzancă Uraganul care nu au făcut testele. În rest, toți mi-au prezentat testele cu copia de pe buletin.

Citește și: Emil Constantinescu o spulberă pe Clotilde Armand: Nu știe ce vorbește!

Nu prea înțeleg ce am zădărnicit eu. Nu au fost niciodată peste 20 de persoane în casa aia, pentru că o treime erau mereu la fumat. Eu am crezut că Tzancă vine cu două boze, nu cu toată formația lui. El a venit și cu Biju și cu formația. Tzancă a făcut TikTok și s-a dus peste tot. Așa s-a aflat. Poliția nu a venit acolo. Mie nici până acum nu mi s-a comunicat ce amendă am primit. Eu sunt mândru că au venit oamenii ăștia la ziua mea.”, a spus Selly.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.