Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Semnal prost înainte de prima rundă de negocieri: Cioloș dezvăluie ce i-a cerut Cîțu

ciolos USR

Dacian Cioloș, președintele USR și candidatul desemnat pentru funcția de prim-ministru, afirmă că o primă rundă de negocieri cu PNL și UDMR va avea loc miercuri. La cererea lui Florin Cîțu, discuția va fi doar între președinții celor trei partide.

„Asta a fost propunerea domnului președinte Florin Cîțu. Am acceptat-o. Vreau să avem această discuție indiferent de format, să vedem care este deschiderea colegilor, ca să știm și noi ce avem de făcut”, a declarat Cioloș, la B1 TV.

Întrebat dacă echipa de negociere a USR, formată din oameni care au atacat dur PNL și pe Cîțu, cum ar fi Cătălin Drulă sau Vlad Voiculescu, ar putea fi un impediment pentru negocieri, Cioloș a răspuns: „Evident că în politică există și multă emoție, dar atunci când iei decizii, când pregătești decizii, e important să avem rațiune. Și eu am opinii despre persoane, dar respect faptul că sunt persoane care au legitimitate în partidele respective.”

„Retorica asta ironică, să discutăm noi cu AUR și PSD, pot să o repete. Noi am spus-o tot timpul că vreau să refacem coaliția”, a mai precizat premierul desemnat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.