Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Semnalul lui Marcel Ciolacu despre SIIJ: Nu poți să vorbești despre un act de justitie corect dacă magistratii nu sunt total independenți

medpagetoday.com
justitie masca

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la TVR 1, că nu susține desființarea SIIJ pentru că magistrații trebuie să fie total independenți, altfel nu poate exista un act de justitie corect.

Citește și: SURSE - Strategia susținătorilor lui Ludovic Orban

„Vom folosi aceleasi parghii institutionale pe care le-au folosit si ei cand au atacat legile PSD. Nu pot face prin OUG desfiintarea Sectiei speciale. De fapt din cate inteleg nici nu vor sa o desfiinteze, ci sa o mute, sa nu mai fie independenta, sa o mute la Parchetul General. Am vazut cum a functionat justitia in Romania, au fost mari probleme. Nu inteleg de ce exista aceasta inversunare pentru ca nu poti sa vorbesti despre un act de justitie corect atat timp cat magistratii nu sunt total independenti. Eu m-am uitat la avizul CSM si imi mentin parerea pe care o iau de la magistrati, nu de la oameni politici, ca aceasta sectie nu trebuie desfiintata”, a declarat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.