Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Senatorul Daniel Zamfir s-a dezlănțuit în Parlament: 'Să vă fie rușine!' + CONTRE cu șefa Senatului

Daniel Zamfir

Tensiuni în ședința Senatului în care se dezbate și votează moțiunea simplă „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”. PSD a depus, miercuri, la Senat, moțiunea simplă în care îl acuză pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

Daniel Zamfir, senator PSD, soțul jurnalistei Oana Zamfir de la Antena 3, s-a dezlănțuit la adresa ministrilor USR-PLUS, inclusiv al celui vizat, Claudiu Năsui, dar și împotriva lui Vlad Voiculescu. La dezbateri, Claudiu Năsui este susținut de miniștrii din partidul său.

Citește și: Când interesul de partid este mai presus de bunăstarea românilor: Coaliția de guvernare a hotărât să mai facă două posturi de șefi la TVR și Radioul Public

”Haideți să scoatem securiștii și fiii lor din viața politică! Vlăduț Voiculescu, fiu, nepot de securist. Afară cu securiștii și fiii lor din viața politică. La audieri, ați spus că dați pentru HORECA 2,5 miliarde de lei. S-au evaporat. A rămas doar un miliard, pentru că restul s-au dus la 3 companii multinaționale de reasigurare. Sunt fonduri insuficiente. Sunteți breaz, așa, dați cu pumnul în masă, la Guvern. BCR și Raiffeisen sunt obligate să plătească statului român 400 de milioane de lei.

Domnul Vlăduț a patentat ceva unic în România. Grupul de interese al consilierului onorific. Vlăduț Voiculescu are 22 de consilieri personali. Domnul Năsui vrea și el să își numească consilieri onorifici fără număr, așa cum a cerut săptămâna trecută în guvern. Ați patentat corupția legalizată.

Citește și: Răspuns pentru Clotilde Armand! Institutul prezidat de Emil Constantinescu și-a făcut public raportul de activitate

USR a pierdut procesul prin care trebuia să fie transparent cu modul în care s-au cheltuit banii.

Domnul Năsui, să invocați singur părinții, acolo e un prejudiciu de 8 milioane primiți de la Stănculescu. Să vă fie rușine!”, a spus Daniel Zamfir.

Citește și: Un fost ministru al Muncii îl critică dur pe Florin Cîțu: Premierul nu poartă măști românești! Face reclamă doar la măști de import!

Senatorul PSD a fost întrerupt, de mai multe ori, de Anca Dragu, președintele Senatului din partea USR-PLUS, în timpul discursului său, reproșându-i-se că vorbește pe lângă subiectul dezbaterii, acela al moțiunii simple împotriva lui Năsui.

”Nu aveți experiență. Ați ajuns mult prea repede președintele Senatului fără să aveți pic de experiență. Lucrurile stau altfel în Senatul României.”, a spus Zamfir.

Citește și: Deși a îndemnat la pace, Octav Bjoza a fost executat de Florin Cîțu! Motivele invocate de premier pentru demiterea fostului deținut politic .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.