Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Serghei Mizil, gest incredibil pentru Irinel Columbeanu: Fostul milionar a rămas uitându-se în gol minute bune

TikTok
SErghei Irinel

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă dificilă, fiind nevoit să se mute la azilul de bătrâni unde, în trecut, și tatăl său a locuit. El se confruntă cu mari dificultăți financiare și reușește să acopere costurile adăpostului său numai prin intermediul donațiilor primite de la oameni.

Recent, Serghei Mizil a venit în ajutorul lui Irinel Columbeanu prin organizarea unui eveniment caritabil pe platforma TikTok. Cei doi au fost surprinși în timp ce stăteau la o masă în compania mai multor persoane, printre care se numără și Ion Cassian, proprietarul adăpostului pentru bătrâni, precum și Adiță Voicu. Pe parcursul transmisiunii, a fost afișat pe ecran numărul de cont bancar unde oamenii puteau să facă donații pentru sprijinirea lui Irinel Columbeanu.

Fanii au adresat întrebări lui Irinel, fiind interesați de soarta averii sale și de relația sa cu Monica și Irinuca după mutarea la azil. Fostul milionar a răspuns deschis tuturor întrebărilor, fără ezitare.

La un moment dat, pe masă a fost adus un platou cu friptură. Serghei Mizil s-a ridicat de pe scaunul său și a tăiat bucăți din carne pentru a-l ajuta pe Irinel să mănânce. Momentul a fost captat de participanții la transmisie și a fost distribuit pe rețelele de socializare, devenind viral în scurt timp.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.