Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Serghei Mizil și-a ieșit din minți: limbaj fără precedent la adresa românilor care vin din Italia

Radu Pop
Facebook
serghei mizil

Serghei Mizil îi înjură ca la ușa cortului pe românii din Italia care se întorc în țară de frica coronavirusului, acuzându-i că vorbesc stricat românește, ca se refera la Italia ca fiind „acasa” si acum e bună România când li s-a făcut frică. Mizil îl imită și pe Klaus Iohannis la adresa căruia are tot cuvinte de ocară. Serghei Mizil spune că soția îl sfătuiește să tacă. „Am acte că sunt nebun și mi-o sugeți”, le-a transmis el celor care se gandesc sa-i raspunda.

  • Sunt la partea aia in care.... (vorbeste in italiana si injura)...acum ca a venit coronavirusul veniti pe capete inapoi acasa. Pai nu va e frica ma, de ciuma rosie, ca e mai periculoasa decat virusul? Pai voi mi-ati votat mie in strainatate, ma, 3 zile, eu roman care stau aici, mananc aici
  • Acum, ca ati dat de ananghie, ma uitam acum ca toti vorbeau stricat romaneste, aveau acceptul ala italienesc. Pai duceti-va ma la voi bagami-as...... stati la voi acolo.
  • Veneau la mine la restaurant si spuneau la noi acasa. Pai stati la voi acasa, ma? Acum, veniti pe toate caile si va ascundeti in Romania. Stati ma, in Italia ma, la voi acasa, ma. Che cosa? Imi spunea un dibitoc como se dice la voi .... ma, daca sunteti smecheri asa si ati votat, ca ciuma rosie, stati ma ila voi acolo, ma.
  • Ati vazut cum merge Iohannis? Vrem anticipate, vreau guvernul meu. Pai da-te ma...., fa ceva ca murim pe capete aici. Vrei tu? Si eu vreau euro, vreau cocaina, vreau fete de 20 de ani...
  • N-ati zis voi ca tineti economia Romaniei cu banii vostri? Pai stati acolo. Chiar asa preșuri suntem, o nație de căcat?
  • Ți-e frică acum. E buna România, țara condusă de ciuma roșie, nu mai murim aici pe capete.
  • Bă, dacă as putea acum, după creierul meu, aș inventa un partid naționalist. Chiar așa? Se întorc acum pe capete, uită lista.

View this post on Instagram

Serghei Mizil distruge Diaspora

A post shared by stiripesurse.ro (@stiripesurse) on Mar 11, 2020 at 3:17am PDT

pappap

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.