Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO SHOW cu Traian Băsescu: 'La Cotroceni e un papagal care vorbește. Cîțu ori e glugă de coceni, ori e premier?! A venit Ludovico, i-a dat cu tigaia în cap'

Traian Băsescu s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis, vineri seara, pe care l-a numit ”papagal”, și la adresa lui Florin Cîțu, numit ”glugă de coceni” de fostul președinte.

Băsescu a criticat bugetul alocat de Guvern pentru Ministerul Educației, mai mic decât în 2020, și a abordat și eliminarea sporurilor pentru bugetari, dorită de premier, dar infirmată de Ludovic Orban.

Citește și: Rareș Bogdan: ‘Și-a bătut joc de bieții oameni! Am cerut autorităților islandeze să ia urgent măsuri’

”Este ridicol să dai 2,73% din PIB la educație! După declarația de ieri a președintelui putem înțelege că la Cotroceni e un papagal care vorbește despre educație ca prioritate și viitorul nostru legat de educație, iar la Guvern să dă 2,73% din PIB. Are guvernul lui, este râs să vii la educație cu 2,73. Președintele a făcut o declarație ridicolă ieri.

Cîțu ori e glugă de coceni, ori e premier?! Să se hotărască, să știm cum îi spunem. A venit Ludovico, i-a dat cu tigaia în cap și i-a spus că domnul, nu merge să tai sporurile la bugetari.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Citește și: Mihai Tudose, ironic la adresa lui Florin Cîțu: ‘A și deschis șampania, doar-doar pocnitura va abate atenția de la tăierile de care s-a apucat cu râvnă sadică’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.