Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Silicoanele patriotice, noua senzație la Moscova - Rusoaicele se pot simți 'patriote chiar dacă nu au haine' pe ele

Radu Pop

Rusoaicele își pot exprima sprijinul pentru războiul din Ucraina cu o nouă linie de implanturi mamare patriotice. Chirurgul estetician moscovit Yevgeny Dobreykin, în vârstă de 35 de ani, susține că a primit o avalanșă de cereri pentru modelele "personalizate", transmite publicația britanică Daily Mail.

Un videoclip promoțional prezintă un model care spune că implanturile o fac să se simtă "patriotă - chiar dacă nu am haine pe mine". Asta în ciuda faptului că Dobreykin susține în același clip că nu a efectuat încă nicio operație.

Chirurgul - care se laudă că a „făcut 7.000 de frumuseți” în cariera sa - a declarat că a vrut să facă apel la starea de patriotism legată de războiul cu Ucraina.

„Adevărații patrioți vor putea să aleagă modelul mai aproape de inima lor - la propriu și la figurat”, a spus el.

Dobreykin a adăugat: „Acoperirea lor unică este absolut sigură și a trecut toate testele necesare. Ne-am gândit că astfel de teme patriotice ar fi ceva nou și proaspăt. Nu ne așteptam să facă atâta vâlvă. Dar, per ansamblu,  suntem pregătiți pentru un anumit tip de reacție și critică, sănătoasă și nesănătoasă.”

Noua linie se numește „Rosgrud”, ceea ce înseamnă sâni ruși. „În două ore, între 20 și 30 de persoane au scris și s-au interesat”, a spus el. „Și apoi am încetat să mai număr.”

„Nu este vorba că cineva s-a înscris pentru operație, am oferit-o ca un test pentru a vedea dacă este nevoie să desfășurăm o astfel de campanie cu implanturi. Avem furnizori oficiali de implanturi și este posibil să se facă modele individuale.”

Chirurgul a negat că ar fi fost o înșelătorie și a spus că avalanșa de răspunsuri a venit, în ciuda creșterii prețului procedurilor de mărire a sânilor din cauza sancțiunilor occidentale.

„Implanturile au crescut în preț de două-trei ori”, a spus el.

„Nu este vorba de trolling, suntem foarte serioși. Am postat o astfel de propunere pentru a vedea cum va reacționa publicul”, a mai spus el.

„Comentariile negative sunt scrise mai ales de ucraineni. Toți ceilalți au primit-o foarte bine”. Despre patriotismul legat de război din Rusia, el a spus: „Forța nu stă doar în adevăr, ci și în frumusețe.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.