Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sindicaliștii din poliție vin cu detalii despre colegul lor motociclist mort în accidentul din fața Palatului Parlamentului

Facebook

Motociclistul care a murit după ce a fost lovit în plin, joi seară, de o mașină, în București, era polițist, anunță MEDIAFAX.

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR Decus, Bogdan Bănică, susține că în accidentul produs în fața Palatului Parlamentuluia murit un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere.

„Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, scrie Bogdan Bănică.

Polițistul abia împlinise 30 de ani.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Libertății, unde șoferul unui autovehicul a intrat într-un motociclist. În urma accidentului, motociclistul a murit, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare. Potrivit Brigăzii Rutiere, șoferul mașinii nu a consumat alcool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.