Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Situație șocantă în Rusia, înainte de decolarea unui avion: Passagerii au fost dați jos, copilotul a fost luat 'la arme' de autorități

captura Facebook
mobilizare autobuz

Situație șocantă în Rusia, înainte de decolarea unui avion. Pasagerii zborului care trebuia să plece din Rusia spre Turcia au fost dați jos de urgență din aeronavă înainte să decoleze.

Copilotului i-a fost interzis să părăsească țara chiar înainte de decolare pentru că fusese mobilizat.

Pasagerii au așteptat nouă ore pentru un alt zbor. Toate acestea din cauza mobilizării anunțate de președintele Vladimir Putin.

Copilotul recepționase ordinele de mobilizare, dar nu se prezentase la centrul de recrutare, așa că i s-a interzis să părăsească țara chiar înainte de decolare.

„Toată lumea era în stare de șoc. A fost o mizerie, a venit biroul de înrolare pentru copilot. Trebuia să decolam pe 30 septembrie la 5:20 dimineața, dar am decolat abia la 14:00 ora Ufa. La început am așteptat două ore, apoi am fost trimiși cu toții la hotelurile noastre. La difuzor era un anunț: „Din cauza mobilizării [parțiale] și a interdicției ulterioare de trecere a frontierei pentru co-pilot, decolarea este anulată. Vă rugăm să părăsiți avionul”, a spus Vadim pe rețelele de socializare, potrivit b1tv.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.